top of page

Vi träffades när vi själva ville, ibland på ett Café, ibland på en promenad men oftast på Framtidens hus som erbjöd oss deras fina lokaler på Lindängen.

Jobbsökarkompisarna fanns oftast på Lindängen när vi ville vara kreativa. Här fick vi låna lokaler av Framtidens hus. 
Här finns vi 

Vi är arbetssökande i Malmö som hjälps åt för att hitta drömjobben

  • Granskar varandras ansökningshandlingar.

  • Går på nätverksträffar, mingel och inspirerande seminarium.

  • Hjälps åt att göra video-CV.

  • Går på promenader för att rensa hjärnan och utbyta nya idéer i den friska luften.

  • Ger bra feedback och bekräftar varandras styrkor.

Tips på aktiviteter 

Det spelar ingen roll hur gammal du är, eller hur länge du har varit arbetssökande. Vi välkomnade alla som ville vara med och söka jobb. Jobbsökarkompisarna blev ett gäng glada människor som ville inspireras av varandra.

Målgrupp

Arbetslös Nu är en Inspirationsguide för arbetssökande, din resursplats på nätet med massor av tips, information och inspiration.

Bra länkar

Hitta Nya Jobb Nu 

Vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen för din nya medarbetare.

Gruppen har upphört pga. arbete eller andra roliga aktiviteter, men läs gärna mer om hur vi gjorde för att nå dit och få inspiration i ditt arbetssökande. Vill du också skapa en jobbsökargrupp finns här många tips som du kan ta vara på. Att skapa en grupp av arbetssökande som hjälper varandra är också en grupp som är dömd att upphöra när alla når sina mål.

 

Vi vill tacka alla som ställt upp för gruppen, både i form av gratis lokaler men framförallt också för alla uppmuntrande ord och att ni hela tiden hållt ögonen öppna för nya möjligheter för oss.  Vi vill också säga LYCKA TILL, till alla ni som ännu kämpar! Ett hett tips för att inte ge upp efter alla nej, är att omringa sig av positiva människor som samtidigt vet hur jobbigt det kan vara. 

Gruppen har upphört på grund av JOBB 
bottom of page